Vakantiehuizen in Scharendijke

Op vakantie naar Scharendijke? U heeft de perfecte bestemming uitgekozen, nu nog een accommodatie. Huur bij Groenendijk één van onze vakantiehuizen in Scharendijke, aan het Grevelingenmeer. Ons aanbod bevat vier verschillende accommodaties: een vakantiewoning voor 3 personen, een vakantie appartement voor 4 personen, een vakantiewoning voor 4 personen en een appartement voor 6 personen. Ongeacht de grootte van uw gezelschap, bij ons vindt u vast en zeker een geschikt verblijf.

Vakantiewoning huren in Scharendijke

De vakantiewoning voor max. 3 gasten beschikt over 1 slaapkamer, een badkamer met toilet en nog een apart toilet op de begane grond. Het vakantiehuis voor max. 4 gasten is voorzien van 4 bedden in 2 slaapkamers. Honden zijn in alle woningen toegestaan! Bovendien hebben alle vakantiehuizen een eigen gemeubileerd terras met omheining. Uw hond kan buiten heerlijk rondrennen. Bent u op vakantie met een groter gezelschap? Er zijn vakantiewoningen die geschakeld kunnen worden, zodat u met de hele familie kunt genieten van een verblijf bij Groenendijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Ruime appartementen in Scharendijke

De vakantie appartementen in Scharendijke zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Komt u met 6 personen naar Scharendijke? Er zijn appartementen met 2 slaapkamers, waarin iedere kamer 3 bedden heeft, en appartementen met 3 slaapkamers. Het appartement voor 4 gasten heeft 2 slaapkamers met 4 bedden. Tijdens uw verblijf heeft u uitzicht op de gezellige Dorpsstraat, waar leuke restaurants en terrasjes te vinden zijn. U verblijft dus op een perfecte, centrale ligging.

De accommodaties zijn sfeervol gelegen rondom een gezellige binnenplaats. Op het resort vindt u 3 commerciële ruimtes met onder andere fietsverhuur en een fitnessruimte. De ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in het Zeeuwse.

Boek uw vakantie en ontdek zelf waarom dit Zeeuwse juweeltje de perfecte bestemming is voor uw volgende vakantie.