Vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland

Bent u op zoek naar gezellig vakantiehuis op het eiland Schouwen-Duiveland? Dan bent bij Groenendijk aan het juiste adres. Wij nemen het beheer en de verhuur van onze vakantiewoningen onder onze hoede. Zo bent u altijd verzekerd van een goed verzorgd vakantiehuis en kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie in Schouwen-Duiveland. Bij ons vindt u een ruim aanbod vakantiewoningen en appartementen van 2 tot 10 personen.

Bekijk alle vakantiehuizen

Vakantiehuizen Zeeland

Het eiland Schouwen Duiveland wordt omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen en is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Zeeland. Zon, zee, strand, cultuur en natuur, iedereen voelt zich thuis op het veelzijdige vakantie-eiland Schouwen-Duiveland. Wij verhuren onder andere:

Ook verhuren we vakantiehuizen in het dorp Ouddorp, op het eiland Goeree-Overflakkee.

Vakantiehuizen in Burgh Haamstede

Burgh Haamstede is een klein gezellig toeristisch dorp, met diverse restaurants, supermarkten en gezellige terrasjes. Het is gelegen aan de westkant van Schouwen-Duiveland. Het is hier het hele jaar goed vertoeven en zeer geschikt voor heerlijke vakantie. Het dorp is omgeven door natuur, duinen en strand en is gelegen in een bosrijke omgeving, dichtbij het uitgestrekte strand van Westerschouwen. De perfecte plaats om heerlijke te fietsen, wandelen en recreëren.

In Burgh-Haamstede verhuren we diverse vakantiewoningen en vakantievilla's voor max. 10 gasten. De vakantiehuizen in Burgh-Haamstede zijn voorzien van:

  • Ruime badkamers
  • Ruime slaapkamers
  • Omheinde tuinen
  • Een eigen terras
  • In diverse huisjes zijn huisdieren toegestaan

Dichtbij Burgh-Haamstede ligt op enkele kilometers het naastgelegen dorp Renesse.

Vakantiehuizen in Scharendijke, Boutique Resort Schaardijk

Groenendijk heeft onlangs een nieuw Boutique Resort Schaardijkakantiepark geopend aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde. De charmante woningen en appartementen op het vakantiepark zijn gelegen in het Zeeuwse dorp Scharendijke, op Schouwen Duiveland.

Omdat het park gelegen is aan de voet van de Brouwersdam en het Grevelingenmeer het park bij uitstek is de plek voor watersporters, zonaanbidders, wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers en Bourgondiërs. Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven.

Schouwen-Duiveland ontdekken vanuit onze vakantiehuizen

Op Schouwen-Duiveland is er altijd iets te doen. Vanuit onze vakantiehuizen kunt u gemakkelijk het eiland ontdekken. Fiets over de bekende Oosterscheldekering, ga naar Neeltje Jans met de kinderen, bezoek het monumentale Zierikzee of breng een bezoekje aan het Watersnoodmuseum.

Ook voor actievelingen is er van alles te doen. Het Grevelingenmeer en de Brouwersdam zijn ware hotspots voor allerlei vormen van watersport. Hier kunt u ook heerlijk ontspannen op het strand of genieten van een lekker hapje en/of drankje in een van de vele strandpaviljoens. De kust van Schouwen-Duiveland heeft niet voor niets de mooie bijnaam: "de zonzijde van Zeeland". Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven. Bekijk snel onze de vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland.