Veelgestelde vragen

Reserveringen

Wij hebben een ruime aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Zeeland op de eilanden Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland en omstreken.

U kunt 1 accommodatie per boeking maken, uiteraard kunt u meerder boekingen maken! U mag ook altijd mailen naar Groenendijk Verhuur. 

Iedereen is welkom! U kunt een aanvraag doen via Groenendijk Verhuur

Kies op onze website voor uw gewenste accommodatie. Vul vervolgens de gevraagde boekingsgegevens in, betaal je reservering eenvoudig online en uw boeking wordt automatisch bevestigd per e-mail. 

U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via onze contactgegevens.

Neem contact op met ons kantoor of stuur ons een e-mail met de gewenste boekingsperiode, accommodatie en aantal personen. 

U kunt online via onze website ruim een jaar van te voren reserveren.

Honden zijn van harte welkom bij ons in Zeeland, alleen niet in alle woningen! Controleer onze website voor onze hondvriendelijke woningen. Aan het verblijf van de hond zijn extra kosten verbonden. 

Ja, de schoonmaak zijn verplicht en inclusief in uw reservering.

nee, helaas de schoonmaak is een verplichte afname omdat wij onze kwaliteit willen garanderen.

Betalingen

In de bevestiging van uw reservering ziet uw onderaan de e-mail een blauwe link. Via deze link komt u in de online-gastenomgeving van uw boeking. Hierin kunt u ook de betaling voldoen.

De betalingsvoorwaarden vindt u in de onlinge-gastenomgeving van uw boeking. U kunt betalen door op de blauwe link in de gastenomgeving te klikken. 

Ja, via de unieke betaallink kun je veilig en online betalen via iDeal, Bancontact, Belfius, Apple Pay of ervoor kiezen een handmatige overboeking te doen naar onze bank. 

U kunt via de betalingslink veilig en online betalen via iDeal, Bancontact, Banktranfer, Belfius, Creditcard en KBC. 

De toeristenbelasting is in 2023/2024 €2.50 per persoon per nacht.

Check-in informatie 

U kunt vanaf 15.00 uur bij ons inchecken met de digitale sleutel.  Check goed uw aankomst e-mail voor de juiste incheck informatie per accommodatie.

U ontvangt 4 dagen voor aankomst een uitgebreide aankomst e-mail met alle informatie over uw aankomstdag. Ruim 24 uur van te voren kunt u in uw aankomst e-mail op de blauwe link klikken.  U komt in uw gastenomgeving van recranet. Onderaan vindt u de toegangscode van uw woning. LET OP: deze code is geldig vanaf 15 uur tot vertrek. 

Met de digitale code kunt u van 15.00 uur tot 23.00 uur inchecken, wel vragen wij u bij late aankomst rekening te houden met de overige gasten in het pand. 

Indien de woning beschikbaar is kunt u tot 24 uur van te voren een early check-in bij boeken. Informeer bij Groenendijk Verhuur naar de mogelijkheden en prijzen.

Check-out informatie

U kunt tot 10.00 uur bij ons uitchecken.

U kunt de auto tot uiterlijk 12.00 uur op onze privé parkeerplaats laten staan. 

Indien de beschikbaarheid het toe laat kunt u een check-out bij boeken tot 17.00 uur. Informeer bij Groenendijk Verhuur naar de mogelijkheden en de prijs.

Om de schoonmaakkosten zo laag mogelijk te houden voor u als gast, vragen wij u vriendelijk om de woning als volgt achter te laten: 

  • Bedden ophalen en linnen in de bijhorende waszakken stoppen
  • Handdoeken verzamelen en in de waszakken stoppen
  • Afval naar de container
  • Vaatwasser uitruimen
  • Openhaard schoonmaken na gebruik
  • Sluit ramen en deuren 
  • Verwarming laag

Alvast bedankt voor uw medewerking.

U kunt de woning verlaten wanneer u wilt,  we willen u vriendelijk vragen om de woning gesloten achter te laten en ons een kort bericht te sturen. 

Mijn vakantie in Zeeland

In de omschrijving van de woning op onze website, ziet u onder faciliteiten of er een kinderstoel in de woning aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn kunt u hem bij boeken voor €10 per verblijf.

In de omschrijving van de woning op onze website, ziet u onder faciliteiten of er een kinderbedje in de woning aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn kunt u hem bij boeken voor €15 per verblijf inclusief bedlinnen.

In al onze woningen is een bedlinnenpakket aanwezig. 

In al onze woningen is een handdoekenpakket per persoon aanwezig. Per woning zit er 1 badmat bij.

In de toilet vindt u voor de eerste dag een toiletrol.

ja, u vindt een starterspakket bij aankomst voor de eerste dag. 

In iedere woning bevindt zich een koffiemachine en een waterkoker. In de omschrijving van de woning op onze website, ziet u onder faciliteiten welke koffiemachine aanwezig is in de woning.  Er is/zijn  geen koffie/koffiecups aanwezig

Onze woningen hebben helaas geen parasols.

nee, onze woningen hebben geen BBQ. Wij bieden een BBQ pakket aan inclusief BBQ, houtskool en aanmaakblokjes! 

In de aankomst e-mail die u 4 dagen voor aankomst ontvangt, staat uitgebreide informatie over het parkeren bij uw woning. Let op: Vergunninghouderszones. 

Indien de woning een afgesloten fietsenstalling heeft, staat dit vermeld bij de faciliteiten op onze website. 

ja, u kunt bij boeking een stadfiets en/of een e-bike bij reserveren. Wij zorgen dat deze bij de woning voor u klaar staan. 

Reservering wijzigen of annuleren

Deze vindt u per accommodatie in uw reserveringsbevestiging en aankomst e-mail.

Indien u rechtstreeks bij ons geboekt heeft kunt u de boeking zelf online annuleren in uw gastenomgeving of stuur een e-mail naar Groenendijk Verhuur.

Deze boekingen kunt u alleen annuleren via AIRBNB of Booking.com, wij kunnen u hierbij niet assisteren.

U ontvangt een bevestiging van de annulering in uw e-mail.

Indien u rechtstreeks via ons geboekt heeft kunt u de boeking in uw online gastenomgeving zelf wijzigen of mailen naar Groendendijk Verhuur.