Overnachten in Burgh-Haamstede

Overnachten in Burgh-Haamstede of omgeving? Dan zit u goed bij Groenendijk Verhuur. Groenendijk heeft een ruim aanbod aan prachtige vakantiewoningen van 2 tot 6 personen in Burgh-Haamstede en omgeving waarin u heerlijk kunt overnachten.

Wij zijn een familiebedrijf dat al 80 jaar actief is in Burgh-Haamstede, waarbij wij het beheer en de verhuur van de vakantiewoningen onder onze hoede nemen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed verzorgd vakantiehuis en kunt u genieten van een welverdiende vakantie in Burgh-Haamstede.

Ontdek onze vakantiehuizen in Burgh-Haamstede en omgeving, allemaal mooi gelegen en voorzien van comfortabele faciliteiten. Ook kunt u op vakantie met uw hond in Burgh-Haamstede!

Onze vakantiehuizen in Burgh-Haamstede

Burgh-Haamstede en omgeving

Als u komt overnachten in Burgh-Haamstede vertellen wij u graag alles over het dorp. Als locals hebben we alvast een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Burgh-Haamstede is een prachtige plaats om een langere tijd te overnachten. Het dorp ligt in een bosrijke omgeving, dichtbij het uitgestrekte strand van Westerschouwen. Ontdek De Boswachterij Westerschouwen, de Meeuwenduinen, de Verklikkerduinen, de Vroongronden en het strand van Westerschouwen. Samen vormen deze gebieden het natuurmonument de Kop van Schouwen waarin u heerlijk kunt fietsen, wandelen en recreëren.

Burgh-Haamstede zelf is een klein dorp, met diverse restaurants, supermarkten en gezellige terrasjes. Het dorp is een mooi vertrekpunt naar de stranden in de omgeving, andere dorpen op het eiland Schouwen-Duiveland of de historische Deltawerken.

Extra tips

  • Bezoek Slot Haamstede, een oud kasteel met slotgracht en een oud slotbos. 
  • Bezoek de de vuurtoren van Burgh-Haamstede.
  • Bezoek het naastgelegen stranddorp Renesse

Watersporters, zonaanbidders, wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers en Bourgondiërs… iedereen voelt zich thuis op het veelzijdige vakantie-eiland Schouwen-Duiveland. Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven. Bekijk hier al onze tips voor uw vakantie in Zeeland.

Overnachten in onze vakantiehuizen in Burgh-Haamstede

Bekijk bijvoorbeeld eens onze huisjes op het rustige familieparkje Zeeduin of onze Burghduin vakantievilla's met een rieten kap, gelegen aan het duinengebied en natuurgebied de Boswachterij. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, met een eigen tuin. 

Onze vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland

Naast onze vakantiehuizen in Burgh-Haamstede verhuren wij ook nog diverse vakantiehuizen op het eiland Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee waar u heerlijk kunt overnachten. Wij verhuren onder andere:

Vanuit onze huizen op Schouwen-Duiveland kunt u gemakkelijk al het moois wat Zeeland te bieden heeft ontdekken.

Vakantiehuizen op ons vakantiepark in Scharendijke

Aan de voet van de Brouwersdam, met de Noordzee aan de ene kant en de Grevelingen aan de andere zijde, heeft Groenendijk een vakantiepark geopend, bestaande uit 15 aantrekkelijke vakantiehuizen en drie vakantieappartementen. De charmante vakantiehuizen en appartementen op het vakantiepark zijn gelegen in het Zeeuwse dorp Scharendijke. Boutique Resort Schaardijk is een kleinschalig vakantiepark in Zeeland waar u groots kunt genieten van al het goede dat Schouwen-Duiveland te bieden heeft.

Bekijk Boutique Resort Schaardijk