Burgh-Haamstede

Als u komt overnachten in Burgh-Haamstede vertellen wij u graag alles over het dorp. Als locals hebben we alvast een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Burgh Haamstede is een prachtige plaats om een langere tijd te overnachten. Het dorp ligt in een bosrijke omgeving, dichtbij het uitgestrekte strand van Westerschouwen. Ontdek De Boswachterij Westerschouwen, de Meeuwenduinen, de Verklikkerduinen, de Vroongronden en het strand van Westerschouwen. Samen vormen deze gebieden het natuurmonument de Kop van Schouwen waarin u heerlijk kunt fietsen, wandelen en recreëren.

Burgh-Haamstede zelf is een klein dorp, met diverse restaurants, supermarkten en gezellige terrasjes. Het dorp is een mooi vertrekpunt naar de stranden in de omgeving, andere dorpen op het eiland Schouwen-Duiveland of de historische Deltawerken.

Extra tips:

  • Bezoek Slot Haamstede, een oud kasteel met slotgracht en een oud slotbos. 
  • Haal een lekker broodje of lunch bij La Baguette.
  • Draai een rondje om de vuurtoren van Burgh-Haamstede.
  • Daag uw gezin uit met een bezoekje aan het Klimbos.
  • Wij hoeven niet naar Italië om de toren van Pisa te zien, wij hebben de Plompe Toren.
  • Bezoek het naastgelegen strand dorp Renesse. 

Watersporters, zonaanbidders, wandelaars, fietsers, cultuurliefhebbers en Bourgondiërs… iedereen voelt zich thuis op het veelzijdige vakantie-eiland Schouwen-Duiveland. Geen betere plek om uit te waaien, te ontspannen en het leven met volle teugen te beleven.

Ontdek meer vanuit Burgh-Haamstede!

Nationaal Park Oosterschelde

Paardrijden over de Zeeuwse stranden

Beleef een mooie

Wellness treatments

Verwen uzelf en/of uw gezin tijdens uw verblijf bij Groenendijk Verhuur!