Team Groenendijk

NIELS GROENENDIJK

Mijn naam is Niels Groenendijk en ik mag mijzelf de eigenaar van dit prachtige jonge bedrijf noemen.

Ik ben vader van 2 zonen en samen met mijn vrouw en onze Jack Russel Kees wonen wij met veel plezier in Burgh-Haamstede.

Tijdens mijn spaarzame vrije tijd ben ik vaak op het water te vinden of het nu een hengeltje uitgooien is of met mijn gezin waterskiën of jetskiën. Wij wonen dan ook in een prachtige provincie waar dit allemaal mogelijk is vlak naast de deur.

Naast het werken binnen het toerisme mag ik ook graag verblijven in ons familie vakantiehuis in de Biesbosch, dit is een heerlijke plek om tot rust te komen na een drukke periode lekker te gaan vissen.

Wat ik dan ook ten zeerste aan kan raden is de zeebaarsworkshop vanuit een boot. Dit gebeurt meestal in de buurt van de Zeelandbrug. U ontvangt hier prima uitleg ook als u nog nooit heeft gevist.

Ook ga ik graag met vrienden en/of familie uit eten en als je Zeeland woont moet je natuurlijk vis eten en dan mag een bezoek aan de Seafarm te Kamperland niet ontbreken.

Joanne Quist 

Ik werk met veel plezier bij Groenendijk Verhuur als Front Office medewerker en verzorg administratieve taken.

Ik woon in Burgh- Haamstede en vind een van de mooiste plekken om te bezoeken van het eiland de Plompetoren, deze kun je dagelijks bezoeken/beklimmen en hier heb je een prachtig uitzicht over het eiland en de Oosterschelde.

Voor een borrel of lekker eten ga ik graag naar Strandclub Zee aan de Brouwersdam, deze strandtent staat bij hoog water in het water en is heel stijlvol ingericht en er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Tamar van Mastrigt

Het is me een groot genoegen om bij Groenendijk Verhuur te werken, een klein familiair bedrijf met veel gezelligheid en een open visie naar de toekomst!  

Wat houdt mijn functie in? U vindt mij terug op kantoor en online waar ik me dagelijks bezig houd met;  inkomende reserveringen en vragen, optimalisatie van de bezetting & prijs, website onderhoud & sales en nieuwe woningen on-boarden, maar vooral zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft zowel op kantoor als op het vakantieadres. 

Wie ben ik? Ik ben een bezig bijtje die graag op zoek is naar nieuwe uitdagingen en/of kansen! In mijn vrije tijd ga ik samen met mijn man en boxer Chera veel op stap en voel ik mij vaak toerist in eigen land. In de vakanties gaan we veel op reis en proberen we zoveel mogelijk landen af te vinken. 

Mijn tips: 

  • Kom gezellig paardrijden bij Manege Duno in Oostkapelle. In mijn vrije tijd begeleid ik hier ritten te paard door het bos en over het strand! Een echte aanrader!
  • Wij houden van lekker eten en niet alleen in de vakanties ;.)  Reserveer een tafeltje bij Restaurant de Boterkapel of probeer de echte Zeeuwse wijnen en de lekkerste Bouillabaisse bij de Kleine Schorre.
  • Fiets of wandel door de prachtige natuur van Zeeland! Er is zoveel te ontdekken :)  Wilt u echte afstanden maken huur dan een fiets bij Fietsverhuur Zeeland

Tot ziens in Zeeland! 

Debora van Beek

Sinds april 2021 ben ik werkzaam bij Groenendijk Verhuur. Iedere ochtend ga ik met ontzettend veel plezier naar Burgh-Haamstede , niet alleen omdat we een Super gezellig team hebben maar ook omdat ik 1 van de leukste banen heb met ontzettend veel afwisseling.

Mijn werk is heel beknopt gezegd alles wat te maken heeft met de aankomsten en vertrekken van onze gasten. Zo zorg ik ervoor dat de schoonmaak vlot en goed verloopt maar ook dat de woning is voorzien van alles wat nodig is om de gast een zorgeloze vakantie te geven. Soms een erg drukke en chaotische baan maar dat is precies wat bij mij past.

Stil zitten is niets voor mij , ik hou ervan om hard te werken en in direct contact te staan met onze gasten. Ook in mijn vrije tijd ben ik eigenlijk altijd wel bezig. Of ik ben lekker aan het wandelen met onze Labradoodle  Bodhi maar ook winkelen of met familie en vrienden op pad om ergens lekker te eten. Ook gaan wij graag zelf op reis en proberen mijn man ik onze 2 zonen zoveel mogelijk van de wereld te laten zien.

Wij wonen in het mooie monumenten stadje Zierikzee wat ongeveer 17 km van Burgh-Haamstede ligt, ik probeer regelmatig op de fiets naar het werk te gaan er ligt een prachtige fietsroute langs de Oosterschelde waar als je geluk hebt je de bruinvissen ziet springen . In Zierikzee kan je heerlijk lunchen bij de Zeeuwse Hemel in een grote stadstuin. En voor de borrel en een heerlijk ongedwongen etentje komen wij erg graag bij De gekroonde Suikerbiet wat aan de haven ligt met een prachtig uitzicht.