Watersportvakantie Zeeland

De eilanden van Zeeland hebben van alles te bieden voor de watersportliefhebbers! De talloze meren en uiteraard de Noordzee bieden volop mogelijkheden. De vakantiewoningen van Groenendijk in Burgh-Haamstede, Ouddorp, Renesse en Scharendijke zijn de ideale uitvalsbasis voor een echte watersportvakantie!

Zie hieronder een overzicht van de plekken en watersporten die er te doen zijn.

Vakantieparken ZeelandĀ 

Zeeland kent tal van prachtige vakantieparken voor de ultieme watersport vakantie. Zie hieronder een overzicht van alle watersporten die er te doen zijn aan de prachtige kusten van Zeeland.

Kitesurfen in Zeeland

Zeeland is de perfecte bestemming voor kitesurfers. Alle eilanden worden omgeven door de Noordzee, de Oosterschelde en de Westerschelde en bieden daarom veel uitwijkmogelijkheden bij verschillende windrichtingen.

Check de website van Vertigo voor het zoeken van de juiste kitespot en windrichtingen.

Kitebestemming en vakantiewoningen Schouwen-Duiveland

Zoek je een vakantiebestemming die dicht bij 1 van de beste kitesurf spots ligt? Dan is Boutique Resort Schaardijk de perfecte uitvalsbasis. De woningen zijn gelegen aan het Grevelingenmeer en op steenworpafstand van de Ā meest populaire surfspot Brouwersdam!! Op slechts 10 minuten fietsen (die je via ons hier kunt huren) bevind je je bij de beste kitespots die Zeeland te bieden heeft. Ook is er een grote uitspoel(-) en ophangplek voor je wetsuit.

Boutique Resort Schaardijk is een resort met 15 vakantiewoningen en 4 vakantieappartementen rondom een gezellige binnenplaats. Boutique resort Schaardijk ligt op een uniek plekje met zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer binnen handbereik.

Kitebestemming Brouwersdam en Grevelingenmeer

Brouwersdam is een plek die veel wind pakt en dus uitermate geschikt is voor kite(-) en wind surfers. De spot is altijd goed te varen, onafhankelijk van getij. Parkeer gemakkelijk aan de Brouwersdam. Ook kun je hier suppen, wakeboarden, golfsurfen, powerkiten met buggy en blowkarten. Liever niet de zee op? Kies dan voor het Grevelingenmeer.

Golfsurfen in Zeeland en DomburgĀ 

De favoriete plek van veel surfers is Domburg. Deze plek pakt de meeste swell en krijgt daarom de meeste golven.

Surf accommodatie in Renesse

Renesse pakt hoge golven en is daarom een perfecte bestemming voor zowel surfers als kitesurfers. Wij bieden een heerlijk beach house aan voor de echte surfer met zelfs een infrarood sauna voor de vermoeide spieren. Bekijk onze accommodaties in Renesse.

Windsurfen in Zeeland

Net als voor kitesurfers is Zeeland een unieke bestemming voor windsurfers. Er zijn verschillende plekken geschikt. Onder andere vlakbij Vrouwenpolder, aan de Oosterschelde op het Sophiastrand, ook wel bekend als het strand van Roompot Beach Resort.

Uiteraard is Scharendijke de ideale vakantiebestemming voor windsurfers die Ć³f de zee op willen gaan bij de Brouwersdam Ć³f liever op het Grevelingenmeer windsurfen. Bekijk ons aanbod voor de perfecte watersport vakantiebestemming in Scharendijke.

Duiken in Zeeland

Duikers kunnen hun hart ophalen in dit prachtige gebied. Na de voltooiing van de Brouwersdam in 1972 is het dorp een centrum van watersport geworden en heeft het veel nieuwe bewoners getrokken. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor met name de surf-, zeil- en duiksport. De duikers in Nederland beschouwen de duikgebieden ā€œhet Koepeltjeā€, ā€œScharendijke Havenā€ en ā€œNieuwe Kerkwegā€ als hotspots van het Grevelingenmeer.

Boek uw watersportvakantie in Zeeland