Historie

Wij zijn een familiebedrijf dat al 80 jaar actief is in onroerend goed. Waar onze overgrootvader voornamelijk nog aan het bouwen was, namen zijn zoon en kleinzoon het over en hielden zich aan het “bouwen en houwen” principe. Er werd dus gebouwd, om dat vervolgens in eigendom te houden en te verhuren.

Alle ervaringen in het bouwen en onderhouden van al dit onroerend goed komen nog steeds erg goed van pas. Wij weten hoe het voelt dat je “trots” goed onderhouden is en blijft. Onderhoud is behoud.

De 4e generatie, broer en zus, hebben er nog een tak aan toegevoegd, namelijk het verhuren en beheren van recreatiewoningen. Ook hier kwam alle ervaring weer goed van pas! Alhoewel deze tak nog relatief jong is maken we al een behoorlijke groei door, waar we erg trots op zijn. We onderscheiden ons juist in bijzondere woningen, waar we met hart en ziel voor werken om het onze gasten zo veel mogelijk naar hun zin te maken.

We verhuren ook met veel liefde recreatiewoningen van derden of bieden een zogenoemd “ontzorgpakket” aan voor eigenaren van recreatiewoningen. Juist die persoonlijke aandacht maakt wie we zijn en wat we willen uitstralen naar onze klanten en gasten.

De liefde voor “ons Zeeland” proberen we ook zo veel mogelijk door te geven. Dit begint met tips en bezienswaardigheden voor in de omgeving, maar ook met adviezen hoe om te gaan met de natuur om ons heen, watergebruik en dergelijke. Uiteraard rijden wij elektrisch!.

Hierbij is het team van Groenendijk bewust bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen en streven wij een zo duurzaam mogelijk beleid na.