Vakantiehuizen in Colijnsplaat

Met trots presenteren we u onze vakantiehuizen in Colijnsplaat, aan de Zeeuwse kust. De Groenendijk vakantiewoningen bevinden zich in Residence Oude Haven, een luxe appartementencomplex met wellness voorzieningen, direct aan de Oosterschelde. Deze bestemming is ideaal voor een ontspannen vakantie, hier bevindt u zich midden in de natuur.

Onze vakantiewoningen in Colijnsplaat

Residence Oude Haven is een prachtig complex met 12 luxe appartementen en 18 hotel suites in Colijnsplaat. Vanuit de accommodaties wordt u beloond met een mooi uitzicht op de dijk en de Oosterschelde. De vakantiewoningen in Colijnsplaat zijn geschikt voor 2 tot 6 personen, ideaal voor een uitje met uw partner of zelfs met het hele gezin! Ons aanbod bestaat onder andere uit appartementen en hotelkamers met eigen sauna, accommodaties waar u even écht tot rust kan komen. 

Uw lieftallige hond meenemen op vakantie? Wij verwelkomen u en uw hond graag in één van onze woningen waar honden zijn toegestaan. De omgeving is perfect voor een hondenvakantie in Zeeland!

Waarom Colijnsplaat?

Maar waarom een vakantie in Colijnsplaat? Er zijn vele redenen! Eén daarvan is de omgeving, een plek met prachtige natuurlijke landschappen en kleine, gezellige dorpjes. U verblijft in de buurt van diverse stranden, mooie wandel- en fietsroutes en de tofste wateractiviteiten. Breng eens een bezoek aan Zierikzee, aan de overkant van het water, Deltapark Neeltje Jans op de Oosterscheldekering of ga een dagje naar de populaire badplaats Domburg.

Vakantie boeken in Colijnsplaat bij Groenendijk

Boek uw vakantiehuis in Colijnsplaat bij Groenendijk Verhuur! We staan klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in één van onze woningen.