Vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee

Groenendijk verhuurt prachtige vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee: Zomerhof 2 en Zomerhof 6. Twee zonnige vakantiehuizen in Ouddorp voor een vakantie nabij het prachtige Zeeland. Niet alleen in de zomer, tijdens ieder ander seizoen kunt u hier optimaal genieten. 

Vakantie op Goeree-Overflakkee

Ontdek tijdens uw vakantie op Goeree-Overflakkee de prachtige omgeving. Ouddorp is de ideale bestemming voor een strandvakantie waar u kilometerslange zandstranden vindt - perfect voor een lange wandeling. Loop tijdens uw wandeling op het strand of over de duinen ook eens langs Vuurtoren Westhoofd. 

Houdt u niet zo van wandelen? Er zijn meer dan genoeg mooie fietsroutes in en rondom Ouddorp. Breng uw eigen fiets mee of maak gebruik van de fietsen die u bij de vakantiewoningen kunt vinden.

Huis huren op Goeree-Overflakkee

Huis huren op Goeree-Overflakkee? De vakantiewoningen op Goeree-Overflakkee zijn gelegen op een kleinschalig vakantiepark in Ouddorp. Vakantiehuis Zomerhof 2 is ingericht voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers met 6 bedden. Bovendien zijn hier honden toegestaan! Uw hond kan buiten in de omheinde tuin in alle vrijheid rondrennen en spelen. De tuin ligt bovendien op het zuiden, waar u optimaal kunt ontspannen op het terras. 

Ook Vakantiehuis Zomerhof 6 is ingericht voor maximaal 6 personen, maar het huis is voorzien van 3 slaapkamers met 4 bedden. Honden zijn echter niet toegestaan. Het vakantiehuis heeft een rustige ligging en heeft een zeer ruime tuin. Verblijft u in één van onze woningen, dan zijn er per woning twee fietsen tot u beschikking.

Boek nu uw vakantie op Goeree-Overflakkee en geniet van een ontspannen verblijf in één van onze vakantiehuizen!