Beachpark Renesse

Beachpark Renesse is een kleinschalig bungalowpark in Renesse, de ideale plek om écht even tot rust te komen. Het park beschikt over sfeervolle woningen met ruime tuinen in een prachtige omgeving, op slechts 400 meter van het Noordzeestrand. Daarnaast staat u binnen 5 minuten met de auto midden in het centrum van Renesse - ook goed te bereiken met de fiets. Groenendijk verhuurt twee vakantiewoningen op het park: Beachpark 74 en Beachpark 78.

Beachpark 74 in Renesse

Op vakantie naar Renesse met het gezin? Beachpark 74 is een fijn verblijf aan de kust! Het vakantiehuisje is met twee slaapkamers ingericht voor vier personen en er is overal aan gedacht. De keuken is van alle gemakken voorzien, de houtkachel zorgt voor sfeer en warmte en de tuin beschikt over een gezellig, open terras. In de berging vindt u zelfs een wasmachine, u kunt uw was strijken en er is parkeergelegenheid. 

Beachpark 78 in Renesse

Beachpark 78 is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers. De vakantiewoning is gelegen aan de Korte Moermondsweg op nummer 23. Honden zijn toegestaan in de bungalow. Uw viervoeter kan vrij spelen en rondrennen in de omheinde tuin, terwijl u een drankje doet op het terras of onder de veranda. Met kleine kinderen op vakantie? De kinderen kunnen lekker buiten spelen, schommelen en glijden van de glijbaan. Zet de sfeerhaard tijdens de koude winterdagen aan en maak de beleving compleet. Geef uw lichaam wat rust en geniet van de infrarood sauna. Kortom, hier beleeft u een ontspannen vakantie met uw gezelschap.

Omgeving Renesse

In de omgeving van Renesse is voldoende vertier: zoek de gezelligheid op in Renesse, maak een wandeling langs de kust of bezoek Zierikzee, Burgh-Haamstede of Deltapark Neeltje Jans. In de natuur van Schouwen-Duiveland zijn voldoende wandel- en fietsmogelijkheden. De rust die u hier vindt is kenmerkend voor Zeeland, ga er dus samen lekker op uit en ontdek wat de Zeeuwse kust te bieden heeft.