Ontdek Goes

Verblijft u in één van onze hotel suites in Colijnsplaat, appartementen in Zierikzee of vakantiehuizen in Burgh-Haamstede? Plan dan zeker eens een daguitje naar Goes in. De stad heeft alles voor een leuk daguitje met uw partner of familie! Van een rijke historie en gezellige terrassen, tot diverse winkels en goede restaurants.

Bezienswaardigheden in Goes

Er zijn voldoende bezienswaardigheden te bezoeken in Goes! Ontdek Goes met een gratis rondleiding door de stad. Een lokale gids neemt u iedere woensdagmiddag (van mei tot oktober) mee door de stad. U krijgt uitleg over de binnenstad met de historische monumenten, de stadshaven en de vesten. De rondleiding start om 14 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De gids staat voor u klaar bij het Historisch Museum De Bevelanden. Een toffe en leerzame ervaring! 

Wat te doen in Goes?

Goes is een echte winkelstad en daarom dus perfect om een dagje te shoppen. Sluit de dag af met een drankje op één van de leuke terrassen op de Grote Markt en geniet van een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurants. Echte aanraders zijn Katoen, 32 Eten & Drinken en Het Elfde Gebod.